Дан отворених врата за ученике основних школа

У уторак, дана 29.05.2018. године са почетком у 09:30 часова одржана је манифестација „Дан отворених врата“ у средњим школама на подручју града Приједора, а у оквиру пројекта „Практична настава на радном мјесту II – регија Приједор“. У оквиру манифестације своја врата су отворила Машинска школа Приједор, Електротехничка школа Приједор, Угоститељско-економска школа Приједор и Пољопривредно-прехрамбена школа Приједор.

Манифестација „Отворена врата“ је укључивала обилазак наше школе, посјету школским кабинетима и демонстрацију вјештина и знања ученика, могућности да се ученици информишу о свим специфичностима, могућностима и карактеристикама одговарајуће професије/занимања. Као дио ове активности заинтересовани будући средњошколци су такође посјетили локална предузећа у којима ученици у току школавања обављају практичну наставу.

Манифестација “Дан отворених врата” се организује у оквиру пројекта “Практична настава на радном мјесту II – регија Приједор” који реализује Агенција за економски развој града Приједора “ПРЕДА-ПД”, а финанисира Владе Швајцарске у оквиру програма Прилика Плус који имплементира Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа-РАРС.